“Вкуси с вино!” – дегустация на вина и фермерски храни от Сакар

Дневен тур
ul. "Yoakim Gruev" 36, 4000 Kapana, Plovdiv, Bulgaria Тракия

Скъпи приятели, след успеха на първата за Пловдив дегустация на вино и редки фермерски храни “Вкуси с вино!”, сега ви каним на ново приключение за небцето – този път с вината и фермерските храни от Сакар планина.

Запазете си датата 14 юли, когато ние от СлоуТурс.БГ и WineTours.bg ще ви представим шест вина, съчетани с натурални и екологични сирена, кашкавали, катък, тахан и масло с трюфели. Ще се насладите на комбинациите между: Русан, Марсан, Тамянка, Вионие, Розе от Мавруд, Мавруд и Сладка Тамянка, в комбинация с разядка от биволски катък и извара, кашкавали от овче и козе мляко, кашкавал от краве мляко с подправки, кашкавал с гъби, биволско масло с трюфели и сусамов тахан.

По време на дегустацията ще представим тероара на Сакар – най-ниската планина в България. Условията за отглеждане на качествено грозде в района са повече от отлични. Многото слънчеви дни в годината, нежният средиземноморски климат, постоянният вятър и оскъдни валежи, в едно с южното изложение на лозята, води до висок температурен градиент. Към него се прибавя и плиткия почвен хоризонт, който в дълбочина преминава в декомпозиран гранит. Всички тези показатели определят областта Южен Сакар като един от най-успешните винарски райони в България.

Ще научите историята и технологията на всеки един продукт, затова елате, чуйте и опитайте комбинациите между вино и фермерски храни на 14 юли в ресторант “Малкия двор” в Пловдив. Местата са ограничени. Резервации и потвърждения се приемат до 12 юли.

☎️0898471201
?office@slowtours.bg
Цена: 40 лв.
Плащането става авансово по банков път:
“СЛОУТУРС.БГ” ЕООД
BG20UNCR70001524037326
Основание: Дегустация “Вкуси с вино!” – 14 юли

Дата: 14 юли 2021 г.
Час: 19,30 ч.
Място: Ресторант “Малкият двор”, Пловдив

Маршрут

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Обадете се: +359-898-471-201
40.00лв. От 40.00лв. /човек

(Изберете дата преди да въведете брой туристи)

Out of stock

× 40.00лв. = 40.00лв.

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

Maximum number of people for this field is 10

ИЛИ

Задай въпрос