Defile Vino i gurme

Дефилето „Вино и гурме“ ще се проведе в Пловдив на 8 и 9 май. То е първото туристическо събитие под тепетата за тази година. Седмото издание на фестивала изненадва с рекорден брой участници, а записването все още не е приключило.

Винопроизводители и производители на храни и продукти ще предложат интересни комбинации, подготвени специално за посетителите на фестивала. Участниците ще бъдат разположени в десет емблематични къщи и заведения в Стария град. Събитието е прекрасен повод да се срещнете на чаша вино и вкусна храна с добри приятели, сред зеленината в дворчета на възрожденските къщи в Стария град в Пловдив, казват организаторите.

Дефиле Вино и гурме

Всеки посетител може да опита над 200 вида вина с жетони на цена 75 стотинки за брой, както и да се сдобие с брандирана стъклена чаша за дегустации. Гурме продуктите също ще се предлагат на достъпни цени. Дегустациите в събота ще са отворени за посещение от 11:00 до 19:00 ч., а в неделя от 11:00 до 18:00 ч.

Разнообразна и забавна фестивална програма ще допълва преживяването – танци, игри, модна шоу програма, класическо матине и др. Дефиле „Вино и гурме“ ще се проведе при строго спазване на всички противоепидемични мерки. Пред всяка локация ще има поставени дезинфектанти. Информационни табели ще напомнят за въведените мерки.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.